Page content

Contact

Contact

Advocatenkantoor Arbeidsrecht Rotterdam

7 Laws of Persuasion®

Gedempte Zalmhaven 595

3011 BT  Rotterdam

Telefoonnummer: 010-260 0088

Uiteraard kunnen wij ook contact met u opnemen:

Maak gebruik van het contactformulier werkgever als u werkgever bent. Als u werknemer bent, maak dan gebruik van het contactformulier werknemer.

Contactformulier werkgever

Wilt u meer informatie over de diensten die wij verrichten? Bezoek dan onze pagina waarop onze diensten zijn opgenomen.

Contactformulier werknemer

Geen gesubsidieerde rechtsbijstand

7 Laws of Persuasion staat slechts werknemers bij op commerciële basis. Er kan dus geen bijstand worden geleverd op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand ook wel toevoegingsbasis genoemd.

Of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en eigen vermogen. Hierover kunt u meer informatie vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

In eerste instantie wordt gekeken naar uw inkomen en eigen vermogen van twee jaar geleden, maar als uw inkomen en/of eigen vermogen lager is geworden, kan peiljaarverlegging wellicht uitkomst bieden.

Ook daarover is informatie te vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Mocht u in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand dan is bijstand aan u helaas niet mogelijk, omdat niet op die basis wordt gewerkt.

In dat geval is het raadzaam op zoek te gaan naar een geschikte advocaat arbeidsrecht die wel op die basis werkzaam is. Omdat bijstand dan geen optie is, heeft het invullen van het contactformulier geen zin, omdat dat contact erop is gericht om te bezien of het voor u de moeite waard zou zijn u door ons te laten bijstaan.

Vanzelfsprekend kunt u wel gewoon het gratis e-book over ontslag aanvragen. Wij sturen u dit graag toe.

Kosteloze beantwoording vragen

Bovenstaand contactformulier is erop gericht om u in de gelegenheid te stellen vrijblijvend en kosteloos contact met ons te hebben als u overweegt onze hulp in te schakelen.

Op die manier bent u in de gelegenheid persoonlijk contact met ons te hebben om te bezien of het waardevol is voor u om ons in te schakelen zonder dat hieraan direct kosten voor u zijn verbonden.

Uiteraard is het ook mogelijk dat u een vraag hebt op het gebied van arbeidsrecht die u graag kosteloos beantwoord zou willen zien, bijvoorbeeld naar aanleiding van één van de artikelen op deze website.

Laat dit ons dan weten door middel van onderstaand formulier.

Mogelijk dat wij naar aanleiding van uw verzoek extra informatie kunnen toevoegen aan één van de artikelen op onze website of een geheel nieuw artikel kunnen toevoegen aan onze website. Op die manier zijn wij u van dienst en andere bezoekers van de website.

Omdat dit geen persoonlijk advies betreft, maar algemene informatie kunnen we deze informatie verstrekken zonder dat er sprake is van een overeenkomst van opdracht.

Wij verstrekken deze informatie heel bewust op een manier dat niet alleen u, maar ook andere bezoekers van deze website hiervan profijt hebben.

Daarom doen we dit niet in de vorm van persoonlijk contact, maar in de vorm van blogs, de kennisbank over het nieuwe ontslagrecht of het gratis te downloaden e-book ontslagrecht.

Ook geven wij periodiek gratis online trainingen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe blogs, gratis online trainingen en nieuwe versies van het e-book ontslagrecht? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Vanuit Den Haag Centraal, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs en Rotterdam Centraal naar metrostation Leuvehaven: Metrolijn D richting De Akkers of metrolijn E richting Slinge.

Vanuit Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon naar metrostation Leuvehaven: Metrolijn D richting Rotterdam Centraal.

Vanuit Pernis naar metrostation Leuvehaven: Metrolijn C richting De Terp en op metrostation Beurs overstappen naar metrolijn D richting Akkers of metrolijn E richting Slinge.

Vanuit Schiedam naar metrostation Leuvehaven: Metrolijn A naar Binnenhof, metrolijn B naar Nesselande of metrolijn C richting De Terp en op metrostation Beurs overstappen naar metrolijn D richting Akkers of metrolijn E richting Slinge.

Vanuit Cappelle aan den IJssel naar metrostation Leuvehaven: Metrolijn C richting De Akkers en op metrostation Beurs overstappen naar metrolijn D richting Akkers of metrolijn E richting Slinge.

Vanaf Leuvehaven naar 7 Laws of Persuasion:

Ga naar het kruispunt. Aan de overkant van het kruispunt ziet u de Erasmusbrug en rechts daarvan twee hoge donkergrijze torens (“De Hoge Heren”). Ons kantoor is gevestigd in de toren die het verst afstaat van de Erasmusbrug. U vindt ons op nummer 595.

Met eigen vervoer

Vanuit Hoek van Holland (A20) 

 • Bij het knooppunt Kethelplein de A20 richting Utrecht volgen.
 • Bij het Terbregseplein de A16 richting Dordrecht volgen.
 • Zie vervolg.  

Vanuit Den Haag (A13) 

 • Bij het knooppunt Kleinpolderplein de A20 richting Utrecht volgen.
 • Bij het Terbregseplein de A16 richting Dordrecht volgen.
 • Zie vervolg.  

Vanuit Utrecht (A20) 

 • Bij het Terbregseplein de A16 richting Dordrecht volgen.
 • Zie vervolg.  

Vanuit Dordrecht (A16) 

 • Bij het knooppunt Ridderkerk de A16 richting Utrecht volgen.
 • Zie vervolg.  

Vanuit Vlissingen (A29) 

 • Bij het knooppunt Vaanplein de A15 richting Dordrecht volgen.
 • Bij het knooppunt Ridderkerk de A16 richting Utrecht volgen.
 • Zie vervolg.  

Vanuit de Maasvlakte (A15) 

 • Bij het knooppunt Beneluxplein de A15 richting Dordrecht volgen.
 • Bij het knooppunt Ridderkerk de A16 richting Utrecht volgen.
 • Zie vervolg.  

Vervolg

 • Neem afslag 25 en houd Centrum aan.
 • Alsmaar rechtdoor rijden (langs de Maas over de Maasboulevard).
 • Bij het kruispunt met aan de linkerkant de Erasmusbrug rijdt u nog steeds rechtdoor.
 • Bij de eerste stoplichten na dit kruispunt slaat u linksaf (de Scheepstimmerlaan).
 • U neemt vervolgens de eerste zijstraat naar links (de Gedempte Zalmhaven).
 • Aan het einde van de Gedempte Zalmhaven bevinden zich aan de linkerkant twee hoge donkergrijze torens (“De Hoge Heren”). Ons kantoor is gevestigd in de toren die het verst afstaat van de Erasmusbrug, namelijk op nummer 595.
 • Om te parkeren kunt u het beste nog enkele tientallen meters rechtdoor rijden. Daar bevindt zich Parkeergarage Erasmusbrug.