Ontslagrecht 2016: download het nieuwe e-book

Ontslagrecht 2016: het ontslagrecht is met ingang van 1 januari 2016 wederom gewijzigd. Wi je meer weten over wat er is gewijzigd in het ontslagrecht vanaf 1 januari 2016 en daarna?

Download het gratis e-book ontslagrecht 2019, waarin je wordt uitgelegd welke regels er gelden bij een ontslag op of na 1 januari 2019. 

Download het e-book ` ontslagrecht 2019`.

De wijzigingen in het ontslagrecht per 1 januari 2016 heb ik verwerkt in het e-book ontslagrecht 2019.

Toelichting wijzigingen

In mijn blog wijzigingen ontslagrecht per 1 januari 2016 heb ik de wijzigingen in het ontslagrecht vanaf 1 januari 2016 toegelicht. Ook heb ik daarin de wijzigingen als gevolg van relevante rechtspraak tot 1 januari 2016 op het gebied van ontslagrecht toegelicht. Verder heb ik het e-book uitgebreid met de sancties in geval van het niet (volledig) in acht nemen van de regels inzake opzegging.

Wil je het e-book ontslagrecht 2019 downloaden? Download het e-book ` ontslagrecht 2019`.

E-book ontslagrecht 2019

Als je het e-book ontslagrecht 2019 downloadt word je automatisch per e-mail op de hoogte gehouden van allerlei ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, waaronder het nieuwe ontslagrecht.

Ook ontvang je dan automatisch steeds de nieuwste versie van het e-book. Momenteel ontvang je het e-book ontslagrecht 2019, met daarin het ontslagrecht vanaf 1 januari 2019.

Op de hoogte

Wil je het e-book niet downloaden, maar vind je het wel prettig om op de hoogte te worden gehouden van wijzigingen in het arbeidsrecht, waaronder wijzigingen op het gebied van ontslagrecht?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Vanzelfsprekend kun jij je op ieder gewenst moment hiervoor weer uitschrijven.

Geef je er de voorkeur aan om op een andere manier dan via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden te worden, meld je dan aan als volger via twitter of link met mij via  LinkedIn. Nieuwe blogs worden dan op die manier onder jouw aandacht gebracht.

Kennisbank nieuwe ontslagrecht

De informatie die is opgenomen in het e-book ontslagrecht 2016 is ook opgenomen op deze website, namelijk in de kennisbank nieuwe ontslagrecht. Als je daaraan de voorkeur geeft, kun je er dus ook voor kiezen de kennisbank nieuwe ontslagrecht te bezoeken.

Advocaat arbeidsrecht Rotterdam

Wil je hulp bij jouw ontslagkwestie? Zoek je een arbeidsrecht advocaat in Rotterdam? Gebruik onze handige checklist wie is de beste arbeidsrecht advocaat in Rotterdam voor jou. Als ik de beste arbeidsrecht advocaat ben voor jou bel me dan voor een gratis intake gesprek op 010-2600088 of laat mij jou bellen voor een gratis intake gesprek.