Onze contactgegevens
Ons contactformulier


Onze contactgegevens

HRM strateeg Kenneth Horsch van 4 Eye Principle

Gedempte Zalmhaven 595

3011BT Rotterdam

+31(0)10-8485750

Arbeidsrecht advocaat Ilma van Aalst van 7 Laws of Persuasion

Gedempte Zalmhaven 595

3011BT Rotterdam

+31(0)10-2600088

Gratis intake gesprek

Bel ons voor een gratis intake gesprek, zodat je in de gelegenheid bent om te bezien of er een wederzijdse klik is en of wij je van dienst kunnen zijn en zo ja, waarmee.


Het intake gesprek betreft een telefonisch gesprek en is altijd gratis. Ook als je besluit om niet voor ons te kiezen. Het gesprek verplicht je tot niets.


Tijdens het intake gesprek vindt een inventarisatie plaats van jouw persoonlijke situatie. Ook kan algemene informatie aan de orde komen, die is toegespitst op jouw situatie. Er kan echter nog geen juridisch advies worden gegeven. Het gesprek is echt bedoeld om vast te stellen of het voor jou zinvol is om met ons in zee te gaan. Als je besluit met ons in zee te gaan, dan is het pas mogelijk om juridisch advies te geven. Daarvoor is namelijk een overeenkomst van opdracht vereist. Daarvan is tijdens het intake gesprek nog geen sprake.


Het intake gesprek heeft als doel te voorkomen dat je kosten maakt zonder dat je weet of het voor jou waardevol zou zijn als werkzaamheden voor je worden verricht. Tijdens het intake gesprek krijg je informatie, zodat je kunt beoordelen of het waardevol is als werkzaamheden voor jou worden verricht.


Tijdens het intake gesprek hoef je nog niet te beslissen of je met ons in zee wilt gaan. Na afloop van het intake gesprek ontvang je een e-mail met relevante informatie. Je kunt de inhoud van het intake gesprek en de inhoud van de e-mail rustig laten bezinken en vervolgens laten weten of je wilt dat werkzaamheden voor jou worden verricht.

Ons contactformulier

Kostenloze beantwoording vragen

Bovenstaand contactformulier is erop gericht om je in de gelegenheid te stellen vrijblijvend en kosteloos contact met ons te hebben als je overweegt onze hulp in te schakelen. Op die manier ben je in de gelegenheid persoonlijk contact met ons te hebben om te bezien of het waardevol is voor jou om ons in te schakelen zonder dat hieraan kosten voor jou zijn verbonden.


Uiteraard is het ook mogelijk dat je een vraag hebt op het gebied van arbeidsrecht of HRM die je graag kosteloos beantwoord zou willen zien, bijvoorbeeld naar aanleiding van één van de artikelen op deze website. Laat dit ons dan weten door middel van onderstaand formulier.


Mogelijk dat wij naar aanleiding van jouw verzoek extra informatie kunnen toevoegen aan één van de artikelen op onze website of een geheel nieuw artikel kunnen toevoegen aan onze website. Op die manier zijn wij jou van dienst en andere bezoekers van de website.

Omdat dit geen juridisch advies betreft, maar algemene informatie kunnen we deze informatie verstrekken zonder dat er sprake is van een overeenkomst van opdracht.


Wij verstrekken deze informatie heel bewust op een manier dat niet alleen jij, maar ook andere bezoekers van deze website hiervan profijt hebben. Daarom doen we dit niet in de vorm van persoonlijk contact, maar in de vorm van blogs, de kennisbank over ontslagrecht of het gratis te downloaden e-book ontslagrecht.Ook gesubsidieerde rechtsbijstand

Ilma levert ook bijstand op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand ook wel toevoegingsbasis genoemd. Of je in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand is afhankelijk van de hoogte van je inkomen en eigen vermogen. Hierover kun je meer informatie vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand. In eerste instantie wordt gekeken naar jouw inkomen en eigen vermogen van twee jaar geleden, maar als jouw inkomen en/of eigen vermogen lager is geworden, kan peiljaarverlegging wellicht uitkomst bieden. Ook daarover is informatie te vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.