Page content

Ontslagrecht 2016: download het nieuwe e-book

article content

Ontslagrecht 2016: download het nieuwe e-book

Ontslagrecht 2016: het ontslagrecht is met ingang van 1 januari 2016 wederom gewijzigd. Wilt u meer weten over wat er is gewijzigd in het ontslagrecht vanaf 1 januari 2016?

Download het gratis e-book ontslagrecht 2016, waarin u wordt uitgelegd welke regels er gelden bij een ontslag op of na 1 januari 2016. 

Download het e-book `ontslagrecht 2016`.

De wijzigingen in het ontslagrecht per 1 januari 2016 heb ik verwerkt in het e-book ontslagrecht 2016.

Toelichting wijzigingen

In mijn blog wijzigingen ontslagrecht per 1 januari 2016 heb ik de wijzigingen in het ontslagrecht vanaf 1 januari 2016 toegelicht. Ook heb ik daarin de wijzigingen als gevolg van relevante rechtspraak tot 1 januari 2016 op het gebied van ontslagrecht toegelicht. Verder heb ik het e-book uitgebreid met de sancties in geval van het niet (volledig) in acht nemen van de regels inzake opzegging.

Wilt u het e-book ontslagrecht 2016 downloaden? Download het e-book `ontslagrecht 2016`.

E-book ontslagrecht 2016

Als u het e-book ontslagrecht 2016 downloadt wordt u automatisch per e-mail op de hoogte gehouden van allerlei ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, waaronder het nieuwe ontslagrecht.

Ook ontvangt u dan automatisch steeds de nieuwste versie van het e-book. Momenteel ontvangt u het e-book ontslagrecht 2016, met daarin het ontslagrecht vanaf 1 januari 2016.

Per 1 april 2016 zouden er weer enkele wijzigingen plaatsvinden in het arbeidsrecht die invloed hebben op het ontslagrecht. De invoering van deze wijzigingen is echter verschoven naar een latere datum. De mogelijke nieuwe datum van inwerkingtreding is op dit moment nog niet bekend.

Ook van het moment waarop deze wijzigingen worden ingevoerd en de inhoud van deze wijzigingen houd ik u op de hoogte als u het e-book ontslagrecht 2016 downloadt.

Verder hebt u wellicht al vernomen dat een wijziging is voorgesteld ten aanzien van de mogelijkheid om af te mogen wijken van de ketenregeling en dat een wijziging is voorgesteld ten aanzien van de transitievergoeding.

Als deze voorgestelde wijzigingen daadwerkelijk wet mogen worden, wordt u daarover ook geïnformeerd en zullen deze te zijner tijd ook verwerkt worden in het e-book.

Bovendien is er momenteel weer reparatiewetgeving in de maak. Ook daarover houd ik u op de hoogte en ook die reparatiewetgeving zal te zijner tijd worden verwerkt in het e-book.

Op de hoogte

Wilt u het e-book niet downloaden, maar vindt u het wel prettig om op de hoogte te worden gehouden van wijzigingen in het arbeidsrecht, waaronder wijzigingen op het gebied van ontslagrecht?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Vanzelfsprekend kunt u zich op ieder gewenst moment hiervoor weer uitschrijven.

Geeft u er de voorkeur aan om op een andere manier dan via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden te worden, meld u dan aan als volger via twitter, link met mij via LinkedIn of voeg mij toe aan uw kringen via Google+. Nieuwe blogs worden dan op die manier onder uw aandacht gebracht.

Kennisbank nieuwe ontslagrecht

De informatie die is opgenomen in het e-book ontslagrecht 2016 is ook opgenomen op deze website, namelijk in de kennisbank nieuwe ontslagrecht. Als u daaraan de voorkeur geeft, kunt u er dus ook voor kiezen de kennisbank nieuwe ontslagrecht te bezoeken.

Ilma van Aalst
Ilma van Aalst is begin 2000 begonnen als advocaat arbeidsrecht en dus ruim 17 jaar werkzaam als advocaat arbeidsrecht.Eerst is Ilma ruim tien jaar werkzaam geweest als advocaat arbeidsrecht bij Poelmann van den Broek in Nijmegen en Eversheds Sutherland in Rotterdam. In 2010 heeft Ilma advocatenkantoor arbeidsrecht 7 Laws of Persuasion opgericht.Ilma is sinds 2007 lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de vereniging die van de Nederlandse Orde van Advocaten het keurmerklogo voor arbeidsrechtspecialisten heeft ontvangen. Sinds begin 2016 is zij een door de VAAN erkende intervisie gespreksleider. Daarnaast is zij lid van de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten en de Vereniging voor Arbeidsrecht.Naast haar werkzaamheden als advocaat arbeidsrecht verricht Ilma sinds 2008 ook werkzaamheden als docent arbeidsrecht.