Ontslag

Helaas ben je als werkgever soms genoodzaakt om afscheid te nemen van een werknemer. Daarvoor kunnen allerlei redenen aanwezig zijn. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat een werknemer onvoldoende functioneert of dat het financieel slecht gaat met je onderneming, waardoor je genoodzaakt bent één of meerdere werknemers te ontslaan.

Het is van belang om bij ontslag alle vereisten die daarvoor gelden in acht te nemen. Omdat 7 Laws of Persuasion zich uitsluitend bezig houdt met arbeidsrecht ben je aan het juiste adres als je hulp zoekt bij ontslag. Zeker met het nieuwe ontslagrecht.

Arbeidsrecht was de laatste jaren al een rechtsgebied wat er niet meer even bijgedaan kon worden, maar dat geldt vanaf het nieuwe ontslagrecht des te meer vanwege de ingrijpende wijzigingen die gelden voor het ontslagrecht. Het is dan ook raadzaam je bij te laten staan door een echte specialist op het gebied van arbeidsrecht en niet iemand die het erbij doet.

Daar komt bij dat 7 Laws of Persuasion samenwerkt met HRM adviesbureau 4 Eye Principle. Onze expertise beperkt zich daardoor niet tot het juridische. Als je werknemer bijvoorbeeld onvoldoende functioneert is het mogelijk om te bezien of dit functioneren nog is te verbeteren. Als je bijvoorbeeld dient te reorganiseren is het mogelijk om te bezien wat de meest verstandige manier is om dit te doen.

Wil je bezien of het raadzaam is je bij te laten staan door 7 Laws of Persuasion en/of 4 Eye Principle? Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Wij staan je graag bij.

 
Reactie plaatsen